Ny podd släpps idag: Jag vill ha barn

NY PODCAST SLÄPPS IDAG – OM BARNLÄNGTAN

Många poddar handlar om föräldraskap, men få om barnlängtan och ofrivillig barnlöshet: – Vi kände att det saknades en podd som syftar till att skapa gemenskap och tillhörighet kring barnlöshet och längtan – en svår situation med många beslut, säger Cilla Holm och Annika Leone som idag släpper första avsnittet av ”Jag vill ha barn”. Podden produceras tillsammans med oss på Jarowskij.

”Jag vill ha barn” är en intim och personlig podcast, som levereras med humor, om barnlängtan och ofrivillig barnlöshet. Podden erbjuder en ärlig och rak insikt i den känslosamma berg-och-dalbana man kastas in i där smärta, ångest och förtvivlan blandas med glädje, hopp och humor. Lyssnarna kommer också få veta mer om hur det går till rent praktiskt med bland annat val av donator, insemination och IVF. Adoption, äggdonation, surrogatmödraskap kommer också att tas upp – ja, allt som tar en till sitt slutliga mål: att få ett barn.

I varje avsnitt berättar Cilla och Annika sina personliga erfarenheter av insemination och IVF.

Cilla Holm, 42, är samtalsterapeut och har samtalsgrupper kring ofrivillig barnlöshet. Efter tio misslyckade inseminations- och IVF-försök har hennes resa tagit en ny riktning mot en äggdonation i Ryssland – som lyssnarna får ta del av.

Annika Leone, 42, är frilansjournalist och bloggar om föräldraskapet på mama.nu. Annika har försökt att få ett syskon till sin dotter Lilo, 4, genom en insemination men är nu tveksam till att fortsätta – fast hon längtar efter fler barn.

Avsnitten, som släpps varje torsdag, finns att lyssna på via Podcastappen, iTunes eller libsyn

KONTAKTA OSS

För intervjuer och pressbilder kontakta:

Annika Leone
annikanleone@gmail.com
Tel: 070-320 73 58

Cilla Holm 
info@jagvillhabarn.com
Tel: 070-768 69 39

För samarbeten, övriga frågor:

Helena Sandklef
helena.sandklef@jarowskij.se
Tel: 070-264 16 91