Om oss

Jarowskij är ett av Sveriges största produktionsbolag och det i särklass största inom humorgenren. Vi älskar rörlig bild och ligger bakom produktioner som Vår tid är nu, Klassfesten, DuellenSolsidan, Morran & Tobias, Finaste FamiljenParlamentet, Wild Kids, Fångarna på Fortet och många, många fler.

Genom att arbeta med de mest kreativa och passionerade människorna i landet, både bakom och framför kameran, är vår ambition att skapa rörlig bild som sticker ut, förnyar och underhåller – oberoende plattform. Vi sysselsätter de allra bästa i branschen, allt från författare, redigerare och producenter till stylister, skådespelare och programledare. Hos oss hittar du både de största TV-stjärnorna och supertalangerna som just har gått ut gymnasiet.

Förutom att leverera prime time-underhållning till våra TV-kanaler eller långfilmer på bioduken, hjälper vi även företag att berätta sin historia i form av storytelling och branded content. Vi gör podcasts och driver ett management med talanger som verkar på alla olika slags plattformar.

Håll dig gärna uppdaterad om vad vi har för oss genom att hålla koll på sidan aktuellt.

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig?
Kontakta oss

Vår historia

Jarowskij startades 1986. Under hösten 2016 slogs Zodiak Media (som Jarowskij tillhörde från 2004) och Banijay Group ihop. Sammanslagningen av bolagen fick då namnet Banijay Zodiak Nordic.

GDPR

Jarowskijs allmänna policy för hantering av personuppgifter