Letar du efter kärleken? Kolla hit!

Nu är tredje säsongen av succéprogrammet Tro, Hopp och Kärlek igång! Är du trött på singellivet och letar efter någon att dela livet, vardagen, kärleken och skratt med? Skicka då in en ansökan till någon av våra präster och kyrkvaktmästare som också längtar efter detta. Kolla närmare på Jennie, Filip, Lina och Björn här nedan och tveka inte att ansöka, för vem vet, kanske är det din blivande partner du skådar på någon av filmerna!

Någon som verkar extra intressant och som du kan tänka dig dejta i sommar? Ansök här!

Jennie, 36 år, Stockholm 

Jag har jobbat som präst i 11 år och jobbar på Danderyds församling. Jag skulle beskriva mig själv som driven, oftast glad och en som filosoferar mycket över livets alla frågor. Viktigast i mitt liv är mina barn som jag har hos mig varannan vecka. Jag älskar att resa, läsa och tycker om kultur. När jag får tid över så umgås jag gärna med mina nära och kära, och somrarna tillbringar jag allra helst i Vaxholm där jag har sommarstuga och en liten motorbåt.

Filip, 26 år, Malmö.

Jag jobbar som vaktmästare, ungdomsledare samt samordnare i S:t Petri församling. Det är ett väldigt roligt och givande jobb då det innebär mycket möten med människor. Jag ser mig själv som en social person, jag umgås gärna med kompisar, kollar på fotboll och hittar på lite äventyr. Jag bor i Malmö sedan 3 år tillbaka.

Lina, 38 år, Småland.

Jag kombinerar mitt arbete som blivande församlingspräst med mina studier i teologi. Efter några år utomlands har nu kommit tillbaka till Småland. Min fritid spenderar jag helst med min familj och mina vänner. Jag uppskattar god mat och dryck, säger inte nej till en sväng om på dansgolvet och sjunger så ofta jag kan!

 Björn, 46 år, Stockholm.

Jag jobbar som präst i Svenska kyrkan. I mitt arbete har jag många olika arbetsuppgifter, bland annat jobba med barn och ungdomar vilket är väldigt roligt och givande, jag trivs verkligen med mitt jobb. Jag har många olika intressen och det präglar mig som människa, ett av mina stora intressen är Japan. Jag gillar jag att lära mig saker och leka och ha kul.

 

Kanske är det dig de har letat efter? Så tveka inte, ansök här!