Se säsongspremiären av Sveriges bästa ikväll

Det är dags att kicka igång en ny omgång av Sveriges Bästa och det första avsnittet visas äntligen ikväll! Denna säsong är återigen fullspäckad av möten, skratt, tillbakablickar och nostalgi. David Hellenius har klivit åt sidan och gett utrymme åt Gry Forssell som kommer programleda tittarna under våren i Sveriges bästa underhållning. I varje avsnitt plockar Gry fram en topplistekategori där bidragen rankas från 10:e till 1:a plats.

– Jag ser oerhört mycket fram emot att få nagelfara så mycket härlig tv-historia och är helt prillig över att få möta människorna i och bakom några av Sveriges största, bästa och mest minnesvärda tv-ögonblick! säger Gry Forssell i ett pressmeddelande.

Ett glatt gäng från Jarowskij begav sig till Filmhuset för att ta del av inspelningen och själva få njuta av lite underhållning. Gry var lika fenomenal som alltid och publikens strålande jobb i form av skratt och jubel bidrog till en riktigt härlig stämning i lokalen. Publiken överraskades av ett moment som även tittarna kommer kunna ta del av i ett av avsnitten!

Först ut denna säsong är komikerna Daniel och Emil Norberg, Gunwer Bergkvist, Robert Gustafsson, Anders Jansson, Sven Melander och Eva Westerling.

Sveriges Bästa visas ikväll kl 20.00TV4 och TV4 Play. Enjoy!