Ny kollega – Johan Stemme!

Hurra! Vi är otroligt glada att välkomna Johan Stemme, tidigare VD för produktionsbolaget STO-CPH, som nu kliver in i den nya rollen som Creative Sales Officer.

”Branschen befinner sig i en mycket spännande transformation på en snabbt föränderlig marknad som andas oändliga möjligheter. Jarowskij lyckas förvalta sitt historiskt starka varumärke samtidigt som man på ett imponerande sätt ständigt bygger nytt. Att få vara med och utveckla affärer för nya och befintliga kunder och på så sätt stärka Jarowskijs framtidsbygge ytterligare känns både ärofyllt och inspirerande”, säger Johan Stemme.

I den nya rollen som ansvarig för Creative Sales är uppdraget att utveckla Jarowskijs framtida affärer både på den nationella och internationella marknaden.

”Vi har länge följt och imponerats av Johans arbete under åren i branschen. Med sitt stora nätverk och tidigare erfarenhet blir han en otroligt värdefull resurs i vårt erbjudande till såväl nya som befintliga kunder. En svårslagen värvning med både hjärta och hjärna. En riktig Jarowskare helt enkelt!”, säger Irene Lindblad, VD på Jarowskij.

Johan Stemme