Nisse Hallberg

Nisse Hallberg har på kort tid etablerat sig som en av de mest originella komikerna i Sverige. Hans stil har beskrivits som organisk och flytande, och hans energi och framtoning på scenen är unik. Nisse vann 2015 utmärkelsen ”Årets nykomling” på Svenska stand up-galan. Motiveringen löd: ”En diamant av naturlig rolighet. De senaste åren har han välförtjänt fått en stor skara beundrare. Humor med den här sortens autenticitet är som ljuv jazz för själen.” Under hösten 2017 kunde man se honom i TV-programmet Manick på TV6 tillsammans med Simone Giertz.

För bokning kontakta: management@jarowskij.se

Vill du skapa historia?

Jarowskij är ett av Sveriges största produktionsbolag som samarbetar med de största kanalerna och Sveriges finaste varumärken. Vi sysselsätter de allra bästa i branschen, allt från författare, redigerare och producenter till stylister, skådespelare och programledare. Hos oss hittar du både de största TV-stjärnorna och supertalangerna som just har gått ut gymnasiet.

Om du kommer till oss med en idé, ett behov eller en uppgift kan du vara säker på att den hamnar i rätt händer. Dessutom lovar vi att bjuda på kaffe. Så frågan är – vill du skapa historia?

Om oss