Johanna Wagrell

Johanna Wagrell drog igång humorkarriären med att vinna Amelia Comedy Queen och sedan dess har det bara gått uppåt. Hennes humor är en blandning av vardagsbetraktelser, aktuella händelser och karaktärer.

Hon uppträder på samtliga landets klubbar inklusive RAW och Norra Brunn, har medverkat i Släng dig i brunnen (SVT) och i Parlamentet (TV4) och ni kan också ha hört henne i P3s satirprogram Tankesmedjan eller i Fredag i P3.

Hösten 2017 turnerade hon runt i landet med föreställningen Är du sur? som hon har tillsammans med sin man Johan Hurtig. Hon driver även humorgruppen Kattbiff tillsammans med komikerna Sandra Ilar och Elinor Svensson, samt poddarna Vad blir det för mord? och Jag orkar inte. Som skådespelare har hon bl.a. medverkat i Bonusfamiljen och Welcome to Sweden samt skriver manus för bl.a. Finaste Familjen.

Aktuell som skådespelare i familjekomedin Andra åket som har premiär på SVT hösten 2018.

För bokning kontakta: management@jarowskij.se

Vill du skapa historia?

Jarowskij är ett av Sveriges största produktionsbolag som samarbetar med de största kanalerna och Sveriges finaste varumärken. Vi sysselsätter de allra bästa i branschen, allt från författare, redigerare och producenter till stylister, skådespelare och programledare. Hos oss hittar du både de största TV-stjärnorna och supertalangerna som just har gått ut gymnasiet.

Om du kommer till oss med en idé, ett behov eller en uppgift kan du vara säker på att den hamnar i rätt händer. Dessutom lovar vi att bjuda på kaffe. Så frågan är – vill du skapa historia?

Om oss