Kristallengalan och helgens tv-underhållning

I fredags ägde den årliga Kristallengalan rum på Stockholmsmässan i Älvsjö. Galan direktsändes i SVT med Kattis Ahlström som programledare. Totalt delades 19 kristaller ut och tyvärr lyckades inte Jarowskij kamma hem något pris i år. Men inga ledsna miner för det! Vi är oavsett väldigt nöjda och stolta över det vi åstadkommit och kan istället glädjas åt att vår fantastiska kollega David Hellenius tog hem priset som årets manliga programledare. Hatten av!

Helgens TV-tablå var fullspäckad av Jarowskij-produktioner. Fångarna på fortet hade konkurrens av Kristallengalan och landade på 785 000 tittare med 40% andel i målgruppen 15-49. Duellen med sändning i lördags hade 852 000 tittare vilket ligger i linje med förra veckan. Klassfesten landade på 918 000 vilket är 66 000 fler tittare än förra helgens premiäravsnitt! Parlamentet uppnådde en tittarskara på 560 000.

Känns härligt att hösten är på intåg och det ska bli riktigt mysigt att få kura ihop sig i TV-soffan med grym underhållning de kommande månaderna!

KRISTALLENGALAN
Kändisarna anländer röda mattan

Förmingel


Servering innan direktsändning

Kvällens dessert

PARLAMENTET

Johan Rheborg och Messiah Hallberg i det blå laget

Soran Ismail och Nour El Refai i det röda laget