Johan Hedberg – ny på utvecklingen

Jarowskij fortsätter att bygga ut sin utvecklingsavdelning genom att rekrytera manusförfattaren och redaktören Johan Hedberg. Johan har bland annat jobbat med succéer som Hellenius Hörna, Let’s Dance, Melodifestivalen och Idrottsgalan.

– Att en så etablerad och kompetent utvecklare, manusförfattare och allkonstnär inom TV väljer Jarowskij ser vi som ett kvitto på att vi inte bara är ett bolag som står för kreativitet, nytänk och kvalitet, utan också en plats där talanger trivs. Johan är extremt erfaren och kompetent, samtidigt som han är mycket omtyckt och efterfrågad i branschen. En drömrekrytering, som nu blivit verklighet! säger Magnus Gustafsson, Utvecklingschef på Jarowskij.

Johan kommer utöver att vara en del av den kreativa utvecklingen på Jarowskij också ansvara för analys och trendspaning.

Johan Hedberg har en bakgrund som nöjesjournalist och TV-recensent. Han började skriva sketcher till program som Godafton Sverige och Hey Baberiba och har även varit med och skapat egna produktioner som Helt Sjukt och Sveriges Bästa. Men framför allt har Johan jobbat som redaktör och manusförfattare för underhållningsprogram som Hellenius Hörna, Lets Dance och Melodifestivalen samt Idrottsgalan, Fotbollsgalan och Humorgalan.

– Jarowskij är ett bolag som står för kvalitet och producerar ett brett utbud av program i alla genrer som intresserar mig, allt från komedi och stor underhållning till tunga dramaserier. Det ska bli spännande att byta mitt frilansliv mot en roll där jag kan verka mer långsiktigt i ett kreativt och kul gäng som hela tiden vill framåt, säger Johan Hedberg.

Jarowskij har mycket medvetet under det senaste året satsat på att bredda och utveckla erbjudandet genom att rekrytera kreativa och nytänkande men samtidigt erfarna nya medarbetare. För bara ett par veckor sedan anslöt Johan Stemme från STO-CPH till Jarowskijteamet.

Varmt välkommen in i gänget Johan!