Jarowskijs talanger ställer upp i Musikhjälpen

Då var det dags igen – igår drog Musikhjälpen igång för 10:e gången. Temat i år är ”Barn är inte till salu”. Att barn inte är till salu är för oss en självklarhet och eftersom vi älskar att skapa underhållning – både för vuxna och barn – kunde temat inte landat bättre. Just därför känns det extra roligt att våra fantastiska talanger ställer upp i säsongens insamling!

Idag kl 12.00 kunde vi se Henrik Nyblom och Nisse Hallberg i buren. Inte nog med det så auktionerar Henrik och Nisse ut att de under en helkväll skriver en låt, gör musikvideo OCH lagar tacos tillsammans med den lycklige vinnaren. Den lycklige vinnaren får dessutom ta med sig FYRA POLARE! Vem vill inte vara med på denna underhållning och samtidigt göra livet bättre för de många barnen? Auktionen finns på Tradera.

Den 14 december får Molly, Farah och Kalle besök i buren av våra talanger Madeleine Vall Beijner och Marcus Berggren. Madeleine möter ni kl 11.oo och Marcus kl 13.00. Dessutom blir Marcus nattgäst!

Madeleine kommer också ha en auktion ute – 1 st fighting-pass! Varför inte passa på att komma igång med ditt härligaste jag till den kommande badsäsongen genom ett riktigt utmanande fighting-pass? Håll utkik efter auktionen på Tradera. 

#mh17