Jarowskij rekryterar producenten Annica Bellander Rune

Ytterligare drömrekrytering för Jarowskij när Annica Bellander Rune värvas som producent. Jarowskij förstärker dramaavdelningen ytterligare genom att rekrytera den Oscarsnominerade producenten Annica Bellander Rune till företaget.

Annica kommer närmast ifrån produktionsbolaget Stella Nova dit hon gick efter att ha producerat ”En man som heter Ove” för SF studios. Hon har en gedigen bakgrund inom såväl filmdistribution som musikindustrin och har tidigare bl.a. arbetat som marknadschef på Nordisk Film Distribution, där hon ledde lanseringar av b.la. Millennium-trilogin, Twilight-serien, Snabba Cash-trilogin och Beck innan hon sadlade om till att bli dramaproducent.

”Jag ser Jarowskij som ett starkt och innovativt produktionsbolag som satsar på drama där jag verkligen ser fram emot att bli en del av deras team”, säger Annica Bellander Rune.

”Suget efter drama har aldrig varit större än idag – och konkurrensen är stenhård. Den bästa konkurrensfördelen man kan skaffa sig är att omge sig med så kompetenta, begåvade och lustdrivna personer som möjligt. Det är människor som gör skillnad. Därför är det en ynnest att Annica valt att komma till oss. Med Annica tar vi nu nästa steg och stärker vår framgångsrika dramaavdelning”, säger Johanna Bergenstråhle, utvecklingschef på Jarowskijs dramaavdelning.

För mer information, kontakta gärna:
Johanna Bergenstråhle, Utvecklingschef Drama, tel 0702-50 51 92

Annica Bellander, Producent, tel 0723- 70 84 38

Iréne Lindblad, VD, tel 0736-87 87 11