Galapremiär för Vår tid är nu på Hotel Rival

Igår var det förhandsvisning av Vår tid är nu på Hotel Rival vid Mariatorget i Stockholm. Det bjöds på generösa mängder bubbel och en väldigt härlig stämning spred sig i lokalen vartefter att gästerna anlände. I ena hörnet stod en ensemble som spelade ljuvlig 40-tals musik. Bland stjärnorna på röda mattan fanns bland andra Adam Lundgren, Mattias Nordkvist, Charlie Gustafsson och Hedda Rehnberg.

Efter en stunds mingel fördes sällskapet vidare in till salongen för att se visningen av de två första avsnitten. Applåder, jubel och skratt hördes från salens alla hörn. ”Vilket kostymdrama! Vältajmade humorinslag och otroligt skådespeleri”, påpekade en av gästerna.

När visningen var över tackade producent Susann Billberg skaparna, regissören, skådespelarna och resten av samarbetspartnerna för det fina samarbetet och det fantastiska resultatet.

Vår tid är nu har premiär på SVT1 måndagen 2 oktober kl 20.00. Missa för allt i världen inte det! Nedan finns ett smakprov att ta del av för dig som ännu inte gjort det. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge!

Se Vår tid är nu trailern här

Göran Ragnerstam med sällskap 

 Mattias Nordkvist och Hedda Rehnberg

Producent Susann Billberg

Johan Rosenlind med sällskap