Viktig info: ”Bröderna Norberg – nytt, gammalt och stulet”!

Kära gäst!

Vi är så glada över att du vill se föreställningen ”Bröderna Norberg – nytt, gammalt och stulet”. Ibland förändras dock världen på ett sätt som ingen av oss kunde förutse.

Då vi alla tillsammans nu måste hjälpa till att begränsa spridningen av Coronaviruset har vi beslutat oss för att flytta fram föreställningen till början på 2021. Detta gäller även de datum som initialt flyttades till efter sommaren.

Vi känner ett stort ansvar för att skydda såväl våra gäster som alla de som står på och bakom scenen. I det läge som råder just nu kan vi inte erbjuda den lustfyllda kväll som vi hade önskat.

Spara biljetten! Den gäller till den flyttade föreställningen. Nytt datum meddelas inom kort. Så snart vi har spikat det nya datumet kommer du att få ett meddelande på den mailadress som du angav vid biljettköpet.

Vi hoppas att det nya datumet inte kommer att ställa till problem för dig. I denna extra ordinära situation kan vi dessvärre inte lösa in din biljett, men du får gärna överlåta den till en vän. Vi inser att det blir lite rörigt med nya tider men hoppas ändå att du har förståelse för vårt beslut.

Du kan nå oss på mailadressen info@jarowskij.se där vi försöker svara så snabbt vi bara kan, även om det just nu tar lite längre tid än vad vi önskar.

Vi ses inom kort!

 

Med vänlig hälsning,

Jarowskij