Premiär för Wild Things!

Din fru har förvandlats till en två meter hög och blind kyckling. Tillsammans ska ni ta er igenom en galen sydamerikansk hinderbana. Ni tävlar mot en jättebäver beväpnad med ett basebollträ. Nej, du drömmer inte. Och ja, det är precis lika galet kul som det låter.
I Wild Things Sverige tänjer helt vanliga svenskar på gränsen för vad en relation håller för. Humorproffsen Peter Magnusson och Johan Petersson agerar expertkommentatorer och gör sitt bästa för att betygsätta blinda jätteugglor och förvuxna kaniner. Låt spelen börja!

Människor som ramlar, djur som gör tokiga saker och par som tjafsar om vägen. Tre grundpelare i all humor som äntligen finns i ett och samma TV-program. Jarowskij och Kanal 5 presenterar stolt Wild Things Sverige, programmet där äkta makar, kompispar och syskon testar sin samarbetsförmåga i en hinderbana i jakten på en fin prissumma.

Haken är bara att en person i varje par måste genomföra utmaningarna i blindo. Och för att göra det ännu knepigare – dessutom iförd en gullig, gigantisk och otroligt klumpig djurdräkt. Och om de misslyckas väntar pinsamma straff.

Dessutom har vi som grädde på humormoset två av Sveriges roligaste skådespelare som expertkommentatorer: Johan Petersson och Peter Magnusson. Gör detta tävlingarna begripligare? Självklart inte. Men det blir faktiskt ännu lite roligare.

I premiäravsnittet tävlar knäckebrödstillverkare mot pizzabagare, lapplisor och brandmän. Det bjuds också på gyttjebad, djur som gör upp med basebollträn samt enorma ekollon som väger lika mycket som en genomsnittlig tolvåring. I rollerna: Gustav och Joakim från Stockholm (uggla), gotlänningarna Monica och Joakim (kyckling), Mejreme och Göksel från Stockholm (kanin) samt Ullaredsprofilen Åke och hans chef Patrik från Filipstad (bäver).

Wild Things Sverige har premiär på Kanal 5 tisdag den 11 oktober 20.00.

Johan Petersson och Peter Magnusson. Foto: Magnus Ragnvid/Kanal 5.