Jarowskij Management gör ny värvning

Jarowskij Management som är en del av produktionsbolaget Jarowskij har på kort tid värvat flera starka och framgångsrika profiler. Talangerna är verksamma inom alla områden där man möter en publik och kommer att kunna ingå i Jarowskijs alla verksamheter – så som TV, drama, event, scenproduktion och podcasts. Jarowskij Management kommer också att för klienternas räkning förmedla uppdrag till externa kunder.

Vår starka vision att skapa ett helhetserbjudande för såväl kunder som talanger har visat sig vara helt rätt. Vi kommer med full kraft fortsätta vårt arbete med att göra Jarowskij till the place to be för alla dem som vill skapa högklassigt innehåll oavsett plattform. Säger Johan Stemme, Head of Creative Sales.

Senaste tillskottet är den hyllade komikern Marcus Berggren. Han är en flitigt anlitad ståuppkomiker som just nu åker landet runt för utsålda hus tillsammans med Carl Stanley. Han hörs i såväl Morgonpasset som Tankesmedjan och driver tillsammans med Carl Stanley den populära podcasten Tombola. Han är också aktuell med en svensk humorserie för TV.

”Det känns som att jag har blivit adlad och jag hoppas jag kan motivera andra med att det räcker att vara sjunde bäst för att få jobba med de absolut bästa. Det ska bli väldigt roligt att jobba med Jarowskij som är en äkta humorinstitution. Vill man göra de bästa grejerna måste man jobba med proffs”, säger Marcus Berggren.

”Marcus har kommit att bli en central del av svensk humor och vi är så glada att han valt att komma till Jarowskij Management. Den svenska publiken har mycket roligt att se fram emot, det här är bara början”, säger Helena Sandklef, Creative Sales Manager.

För att boka Marcus, maila management@jarowskij.se