Helena Sandklef blir Creative Sales Manager på Jarowskij

Jarowskij fortsätter sin satsning för att hitta nya marknader och affärsmodeller. Nu tillträder Helena Sandklef en helt ny tjänst som Creative Sales Manager.

Helena Sandklef kommer arbeta med produktion av Digital media och vara ansvarig för scenproduktion och management.

– När vi började prata om hur Jarowskij ytterligare kunde bredda sitt erbjudande så framgick det ganska snabbt att Jarowskij inte bara är Sveriges ledande produktionsbolag – utan också Sveriges mest vakna och nyfikna produktionsbolag, säger Helena Sandklef.

– Det känns som en ära att få vara med och leda arbetet in i framtiden.

Helena Sandklef kommer närmast från egen verksamhet där hon producerat föreställningar med många av Sveriges främsta komiker. Hon har arbetat med uppmärksammade liveproduktioner både i Sverige och utomlands. Dessutom har hon bland annat varit verksam som radioproducent, TV-redaktör, skribent och föreläsare.

-Rekryteringen av Helena ligger helt i linje med vår vision om att bli ett bolag där vi tar ett helhetsgrepp om vår produkt, där vi inte bara producerar utan även distribuerar underhållning till såväl kommersiella aktörer som direkt till konsument. Oavsett plattform.

I och med Helenas intåg blir vi ännu starkare i vårt erbjudande till såväl våra talanger som våra kunder.  

Helena har ett imponerande track record och det är inget annat än en ynnest att hon valt att komma till Jarowskij. Säger Johan Stemme som samtidigt tar plats i Jarowskijs ledningsgrupp och rollen som Head of Creative Sales.


Helena Sandklef


Johan Stemme